[затвори]

Достъп само за абонати

Достъп до пълното съдържание на статиите в сайта на списанията ни МД, Доктор Д и Кардио Д имат само абонати.

Информация за начините за абониране можете да намерите на нашата страница за абонамент

Сайтът spisaniemd.bg е най-голямата специализирана информационна база данни в областта на медицината на български език, с над 8000 статии във всички области на медицината и за повечето заболявания.

За реклама

Ако желаете да рекламирате на страниците на списание МД (или в другите ни списания –  Доктор Д, Кардио Д и Клуб Д), както и в нашия уебсайт, моля, свържете се с Мария Шумарова.

E-mail: office@protos.bg

Телефон: +359 2 822 04 18

GSM: 0895 944 719

Адрес: ул. Осогово 60, София 1303

Нашите четири списания предлагат възможности за реклама на медикаменти, медицинска апаратура и консумативи. Те са много подходящи и за промоция на специализирани здравни заведения, финансови и комуникационни услуги, туристически и бизнес услуги.

На нашите страници можете да обявите организирането на конгреси, симпозиуми и конференции, промени във фирмената структура, регистрацията на нови продукти. МД, както и другите списания са подходящи за популяризиране на нови медицински учебници и монографии.

Ако търсите лекари за вашето здравно заведение, чрез нашите издания, обявата ви за работа ще стигне до повече от половината медици в колегията.

Пълна ценова тарифа за публикуване на рекламa

294,323 total views, 2 views today