Новото „нормално“ за лондонската пепеляшка с чутовен глас


vd 01/06/2023

Неповторимият талант, скрит зад името Адел, избухна на музикалната сцена през 2008 година (на 19-годишна възраст), като много бързо се превърна в един от най-известните и обичани изпълнители в света. Нейният мощен глас и емоционални текстове покориха сърцата на милиони фенове, които трепетно следят всяка нейна изява.

21 – вторият студиен албум на Адел достига такъв успех по продажби, че е включен в изданието на Книгата за рекордите на Гинес за 2012. С продажби от над 31 милиона копия по целия свят, 21 е най-продаваният албум на 21-ви век и един от най-продаваните албуми на всички времена (нарежда сред 500-те най-велики албума за всички времена).

На 5 февруари тази година Адел получи наградата Грами 23 (с песента Easy on Me) като победител в категорията най-добро поп соло изпълнение (на снимката).

Наричаме я само Адел, но пълното име на английската соло-вокалистка и авторка на песни е Адел Лори Блу Адкинс. Много малко хора знаят, че 35-годишната звезда живее с диабет тип 1 от дете. Откриването на диабета, Адел определя като тотална промяна в нейното „нормално“. По-късно, той се превръща за нея в новото „нормално“.

How I dealt with my first hypo where I needed assistance

Novo Nordisk