Фестивал на здравето01/04/2016

На 11 и 12 юни в Южния парк в София ще се проведе Фестивал на здравето, организиран от проекта Здравей (www.zdravei.org). Идеята на проекта е да организира най-големия, най-забавния и най-полезния за хората празник, свързан със здраве и спорт!

Събитието ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми, свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси, подготвени от децата, техните ръководители и от възрастните.

Фестивалът очаква да посрещне дневно над 15 000 почитатели на здравословния начин на живот на всички възрасти. Те ще имат възможността да посетят три големи шатри с различна тематика, да хапнат в пикник зоната, да развихрят талантите си в арт зоната, да се включат в интересни игри и предизвикателства и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена!