Четири броя на Клуб Д през 2014


vd 01/11/2013

През следващата 2014 година нашият/ваш вестник Клуб Д ще публикува четири броя – по един за всяко тримесечие. Това ще направи и абонаментът за изданието максимално достъпен – само 2 лв. за цялата година!

Причината за намаляването на периодичността на Клуб Д е в… увеличения брой читатели, но на онлайн изданието му, което е на уебсайта ни www.spisaniemd.bg.

През 22-годишната история на първото и единствено специализирано издание за хората с диабет в България, техните семейства и лекуващи медицински специалисти, Клуб Д (първоначално наречен вестник Диабет) публикува хиляди обучителни статии за управлението на диабета, за профилактиката му, за живота на хората със захарна болест.

Сега всички те са онлайн и всеки ден около 500 уникални посетители на сайта ги четат! Освен това на http://spisaniemd.bg/vd можете да намерите 14-годишен архив на всички броеве на вестника ни в PDF формат (показани са целите страници), което го прави лесен за четене (и принтиране) не само на настолни компютри и лап-топи, но и на смарт телефони и таблети.

Но дори и с четири броя годишно, печатното издание на Клуб Д ще продължи да защитава интересите на диабетната общност в България, да информира за новостите в лечението на диабета, за ролята на добрия метаболитен контрол за превенция на усложненията на заболяването, както и за здравословното хранене и начин на живот.

Затова не отлагайте, а се абонирайте навреме в най-близката пощенска станция (каталожен номер 205) или ни се обадете в редакцията на телефон 02/822 04 18. Можете да ни пишете и на имейл office@protos.bg.

Novo Nordisk