[затвори]

Достъп само за абонати

От 1 февруари достъп до пълното съдържание на статиите в сайта на списанията ни МД, Доктор Д и Кардио Д имат само абонати.

Информация за начините за абониране можете да намерите на нашата страница за абонамент

Сайтът spisaniemd.bg е най-голямата специализирана информационна база данни в областта на медицината на български език, с над 8000 статии във всички области на медицината и за повечето заболявания.

За вестник Клуб Д

Агенция Протос издава четири специализирани списания – МD за новостите във всички области на медицината, Доктор D за клинично значимата информация в областта на диабетологията, Кардио D за обобщение на важната информация в областта на кардиологията и Клуб D за хората с диабет, техните семейства и лекари.

Клуб D е вестникът, четен от хората с диабет в България, от техните семейства и близки, както и от здравните специалисти в областта. Излиза 2 пъти в годината (на всеки шест месеца).

Пролет / Лято

Есен / Зима

Негови персонални платени абонати са над 2,000 души от цялата страна. Отделно, 5,500 броя от вестника се разпращат безплатно до ендокринологичните кабинети и отделения на повече от 300 здравни заведения и до всички регионални диабетни организации в България.

Вестникът е единственото издание в България, което образова диабетната общност, съветва за правилния стил на хранене и живот, дава платформа за обмен на опит и информация.

Проучванията ни показаха, че всеки брой на вестника се чете от най-малко трима души. Първият брой на Клуб Д излезе през 1991 година.

Информационни източници Редакционен екип

260,749 total views, 8 views today