[затвори]

Достъп само за абонати

От 1 февруари достъп до пълното съдържание на статиите в сайта на списанията ни МД, Доктор Д и Кардио Д имат само абонати.

Информация за начините за абониране можете да намерите на нашата страница за абонамент

Сайтът spisaniemd.bg е най-голямата специализирана информационна база данни в областта на медицината на български език, с над 8000 статии във всички области на медицината и за повечето заболявания.

За вестник Клуб Д

Агенция Протос издава четири специализирани списания – МD за новостите във всички области на медицината, Доктор D за клинично значимата информация в областта на диабетологията, Кардио D за обобщение на важната информация в областта на кардиологията и Клуб D за хората с диабет, техните семейства и лекари.

Клуб D е вестникът, четен от хората с диабет в България, от техните семейства и близки, както и от здравните специалисти в областта. Излиза 4 пъти в годината (на всеки три месеца).

Пролет (април)

Лято (юли)

Есен (октомври)

Зима (декември)

Негови персонални платени абонати са над 2,000 души от цялата страна. Отделно, 5,500 броя от вестника се разпращат безплатно до ендокринологичните кабинети и отделения на повече от 300 здравни заведения и до всички регионални диабетни организации в България.

Вестникът е единственото издание в България, което образова диабетната общност, съветва за правилния стил на хранене и живот, дава платформа за обмен на опит и информация.

Проучванията ни показаха, че всеки брой на вестника се чете от най-малко трима души. Първият брой на Клуб Д излезе през 1991 година.

Информационни източници Редакционен екип

233,995 total views, 256 views today