Специалистът по фетална ултразвукова диагностика д-р Филип Дженти идва в България01/04/2016

Ехокардиография на фетално сърце, лицеви малформации на плода, артефакти и сложни случаи са част от темите на симпозиума на 2 юни 2016 с участието на специалиста по фетална ултразвукова диагностика д-р Филип Дженти.

С над 35 години научен и практически опит в областта на пренаталната ултразвукова диагностика и проследяване на развитието на плода, лекторът ще сподели своя ценен практически опит и знания с българските специалисти.

За участие в симпозиума са поканени и български акушергинеколози - д-р Валентина Мазнейкова като модератор, доц. д-р Виолета Димитрова, д-р Димитър Марков и д-р Петя Чавеева като лектори.

Специализацията на д-р Дженти е скрининг за фетални аномалии Т2, фетална кардиология и 3/4 D ехография, фетална биометрия и здраве. Той е основател и редактор на най-големия безплатен ресурс в интернет за обучения по пренатална ултразвукова диагностика www.TheFetus.net.

Симпозиумът ще се състои в конгресния център на бизнес-сградата Capital Fort в София. Таксата за участие е 210 лв., като има промоционални условия за ранно записване. За контакти: телефон 02/444 64 20, 0888 666 040; имейл marketing@infinita-bg.com