Болница на годината®01/05/2014

„Болница на годината” е най-новата инициатива на списание МD. Целта ни е да съберем максимално подробна информация за всичките над 400 лицензирани болници в България и да запознаем с нея българските лекари и пациенти.

По примера на САЩ, Великобритания и много други държави, екип на списанието ни ще събере данни от всички здравни заведения у нас. Тази информация ще бъде предоставена на жури, което ще класира болниците в различни категории, според това дали са частни, държавни или общински; дали са специализирани или многопрофилни, дали са в големи или малки населени места; дали са университетски или ведомствени, малки или големи здравни структури...

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени в края на ноември 2014 година като, разбира се, на специална церемония ще бъдат връчени и награди и грамоти на най-добрите. Големият победител в конкурса ни ще са българските лекари и пациенти, които ще получат уникална информация и оценка на стотици стационарни здравни заведения, което ще им помогне да изберат най-подходящото място за лечение или за работа.

Ще публикуваме в МD максимално подробна информация за участниците в конкурса. Най-пълна версия ще бъде на разположение на всички, които се интересуват, на специално създадения за целта сайт www.hospitals.bg, на нашия уебсайт www.spisaniemd.bg и на уебсайта на партньорите ни от Medical News www.medicalnews.bg.