Професионална реализация в чужбина01/04/2014

Лекари за работа в Ирландия

Болници в Ирландия търсят да назначат на работа лекари (със или без специалност) с поне три години опит в следните области: Офталмология, Вътрешни болести (всички подспециалности), Ортопедия, Спешна медицина, Акушерство и гинекология, Педиатрия, Анестезиология.

Изисквания: минимум три години опит по специалността; отлични познания по английски език (минимум B2), включително медицински английски; пълна регистрация в IMC е предимство, но можете да се регистрирате и след като Ви бъде намерена работа.

Ние предлагаме: заплата от Ђ50 578 до Ђ60 305 на година; продължителност на договора 1-2 години; подпомагане при регистрацията в IMC; подкрепа и заплащане на такси за курсове за продължително обучение и усъвършенстване, включително и за ACLS, APLS, ATLS; 6 седмици годишен платен отпуск.

Ако имате въпроси по обявата и искате да кандидатствате, изпратете Вашето CV на английски език на: careers@medpharmgroup.com; тел. +359 889 807 559.

Лекари специалисти за работа в О.А.Е.

Водещи частни болници в Обединените арабски емирства, оборудвани с най-висок клас апаратура търсят да назначи лекари специалисти от всички области на медицината.

Изисквания: Поне три години опит по специалността; Отлични познания по английски език, арабския е предимство; Регистрация в лекарските съюзи на Германия, Великобритания, Австрия или САЩ е предимство; Валидни сертификати: BCLS, ACLS, могат да се изкарат и след намиране на работно място.

Ние предлагаме: Начална заплата от 9 200 евро на месец (нето); Безплатна медицинска застраховка, застраховка лекарска грешка; В зависимост от болницата - безплатни самолетни билети, транспорт, апартамент и образование за децата Ви.

Ако имате въпроси по обявата и искате да кандидатствате по нея, изпратете Вашето CV на английски език на: careers@medpharmgroup.com; тел. +359 889 807 559

Лекари за Великобритания

Болници във Великобритания, търсят да назначат на работа опитни лекари. Най-търсените специалности са: Спешна медицина, Вътрешни болести, Гастроентерология, Радиология и Гериатрия. Много търсени са и специалисти по: Анестезиология, Дерматология, Патология, Хематология, Неврология, УНГ, Педиатрия (всички подспециалности), АГ, Урология, Офталмология, Пулмология, Ортопедия, Кардиология и Хирургия (обща, сърдечна, гръдна, съдова, детска и пластична).

Изисквания: минимум три години опит по специалността; отлични познания по английски език (минимум B2), включително медицински английски; мотивация за работа в Обединеното кралство; пълна регистрация в GMC е предимство, но можете да се регистрирате и след като Ви бъде намерена работа.

Заплащането зависи от опита на кандидата и съответната болницата. Ако нямате опит във Великобритания, заплатата за специалист е около GBP 75 000 на година, за по-неопитни лекари тя е между GBP 37 000 и 60 000, а за много опитни професионалисти стига до GBP 120 000. В тези възнаграждения не се включват допълнителните заплащания и придобивки.

Ако имате въпроси по обявата и искате да кандидатствате, изпратете Вашето CV на английски език на: careers@medpharmgroup.com; тел. +359 889 807 559.

Лекари за работа в Германия

В момента наши клиенти търсят лекари специалисти или такива, искащи да започнат специализация. Има места в почти всички медицински специалности (без дерматология, офталмология, радиология и пластична хирургия).

Изисквания: немски език на ниво В2 (С1 за психиатрия); Ако нямате сертификат, а говорите немски на ниво В2, ни потърсете на посочените контакти и ние ще Ви помогнем.

Ние предлагаме: договор за определен от Вас период; възможности за допълнителна квалификация; заплата от 6000 евро (бруто) на месец. В това възнаграждение не се включват допълнителните заплащания и придобивки; подпомагане при всички административни и други дейности, свързани с преместването Ви в Германия и изкарването на съответни те разрешения и документи.

Моля, ако имате интерес, изпратете Вашето CV на немски език на: careers@medpharmgroup.com; тел. +359 889 807 559.

Още обяви за работа в чужбина можете да намерите в брой 1 на списание МД (също на сайта ни www.spisaniemd.bg), както и на уеб страницата на нашите партньори http://medicalnews.bg/rabota