МЕСЕЧЕН ДИАЛОГ01/06/2012

Уважаеми колеги,

Можете да прочетете всичките 67 досега излезли броеве на списание МD през последните девет години безплатно онлайн на нашата уеб страница www.spisaniemd.bg. Освен МД, в онлайн архива ни са и всичките 57 броеве в 15-годишната история на списание Доктор Д, както и 17-те броя на списание Кардио Д, публикувани от 2004 година досега. Там е и 22-годишният архив на вестник Клуб Д.

Всички броеве са качени онлайн като PDF файл и като обикновен текст, което дава възможност и за търсене по ключова дума (и) в пълното им съдържание. В архива ни има над 5500 статии с информация практически във всички области на медицината.

А за тези от вас, които предпочитат да четат МД като луксозно цветно издание с над 90 страници, решението е абонамент, само за 16 лв. ще получавате редовно 8 книжки.

МД, както и Доктор Д и Кардио Д, са единствените български специализирани медицински издания, които поддържат пълен архив с всички свои книжки в: Националната библиотека; Централната медицинска библиотека; библиотеките на Медицинския факултет към Софийския университет; медицинските университети в Пловдив, Варна, Плевен и Стара Загора; библиотеките в Националния център по онкология, МБАЛ Царица Йоана, Национален център по опазване на общественото здраве, Военно медицинска академия...

Най-новите, както и по-стари броеве на МД, можете да намерите още и в: редакцията ни на ул. Осогово 60 в София; абонаментния център на Икономедия на ул. Иван Вазов 16 в София; вестникарските будки пред арката на Александровска болница и трите сергии пред Военно медицинска академия; офиса на книгопоща MedBook на ул. Цар Асен 100 в София.

Представители на редакцията участват във всички национални медицински конгреси и по-големи конференции или симпозиуми и раздават на участниците новите броеве на списанията ни, в които, по правило, има рубрики, съвпадащи с тематиката на съответните научни форуми.

Целта ни е статиите на нашия редакционен екип от 10 действащи лекари или на външни автори, които са специалисти в различни области на медицината, да достигнат до максимален брой български лекари и да са достъпни дълго време след излизането на всеки нов брой.

Приятно четене на МD