МЕСЕЧЕН ДИАЛОГ01/02/2008

Уважаеми колеги,

Първият брой на МD за 2008 година поднася богата колекция от новини в областта на кардиологията, педиатрията, онкологията, неврологията, ендокринологията… Той e първият в историята на изданието ни, който ще достигне до над 2500 лекари, които са си платили абонамент. От името на целия екип на списанието искам да благодаря на тези колеги за доверието им!

Абонаментът за МD не е кампания. Всеки може да го направи или поднови по всяко време на годината в най-близката пощенска станция (каталожен номер 1475), по телефона или на място в офисите на Икономедия (за подробности, моля, вижте абонаментната ни реклама на следващата страница). Плащайки 16 лева, вие ще получавате МD през следващите 12 месеца (общо 8 броя), независимо кога правите абонамента си.

Източник на информация е и нашата Mедицинска база Dанни (http://mbd.protos.bg). В нея са събрани всички статии от списанията за лекари MD, Доктор D и Кардио D през последните пет години, като МБD позволява търсене по ключова дума на интересуващата ви информация.

Приятно четене на МD

Д-р Д. Янкова