Най-големият медицински информационен архив01/11/2007

ЗА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ

Мотото на редакционните екипи на списанията ни е „да поднесем на читателите си най-актуалната и полезна за клиничната практика медицинска информация в най-кондензирания и лесен за четене формат!“

Мотото на нашата Медицинска база данни е „да помогнем на лекарите и всички свързани с медицината в България да спрат да търсят информация и да започнат да я намират!“

Медицинската база данни (МБD), която засега съдържа само пълните текстове на статиите от списанията МD, Доктор D и Кардио D, дава възможност за лесно и бързо намиране на публикации, по ключова дума или диагноза, име на фирма или на медикамент.

МБD засега съдържа статиите от всички броеве на МD и на Кардио D, както и от последните две години за Доктор D. Очакваме до края на февруари в МБD да имаме пълен 10-годишен архив на Доктор D, както и статиите от вестник Клуб D от последните три години.

В бъдеще в МБD ще може да намирате информация и от други специализирани медицински издания.

За допълнителна информация, моля, посетете уеб страницата на МБD на адресhttp://mbd.protos.bg, обадете на телефон 02/93 76 399 или ни изпратите e-mail на md@capital.bg.