МЕСЕЧЕН ДИАЛОГ01/11/2006

Терапията на предсърдното мъждене е кардиологичната тема на редовната ни рубрика Продължаващо медицинско образование.

В този брой на МД най-богата е селекцията на новини в рубриките Кардиология, Ендокринология, Неврология, Пулмология, Урология…

Моля, подновете абонамента си!

За да получавате редовно МД и през 2007 година, трябва да подновите безплатния си абонамент като ни изпратите e-mail на адрес abonament@economedia.bg, обадите ни се по телефон на 02/ 9376 349 или ни пратите факс на 02/9376 173. Можете и да ни пишете на адрес Списание МД, ул. Иван Вазов 9, ет. 4, София 1000.

За да бъдете в списъка на безплатните ни абонати, трябва да ни изпратите двете си имена, пълния си служебен адрес и телефон (може и мобилен телефон) и медицинска специалност, както и e-mail адрес ако имате такъв. Ако предпочитате да получавате МД у дома, моля, посочете и пълен домашен адрес.

Всички абонати на МД, които подновят абонамента си до 15 декември, ще продължат да получават списанието безплатно и през 2007 година. Всички абонаменти, направени след това ще са платени, като цената за 2007 година е символична – само 1 лв. на брой.

МД вече има над 6000 абонати и отпечатването, и разпространението на толкова много книжки е огромна инвестиция. В същото време има колеги, които са сменили адреса си или вече не работят като лекари, но не са ни уведомили и продължават да получават списанието. Това налага тази кампания за преабониране.

Моля, не пропускайте 15 декември – крайният срок за подновяване на безплатния ви абонамент, който е привилегия за редовните ни читатели.

Бих искала да благодаря и на всички читатели, които отделиха време и отговориха на въпросите на анкетата ни от миналия брой. Получихме над 330 писма по електронна поща, както и десетки попълнени анкети по пощата. Моля, изпратете ни вашето мнение за МД – това ще ни помогне да направим списанието още по-интересно и полезно за практиката.