Как може да ни е полезен Интернет?01/09/1999

Интернет все повече и повече навлиза в всекидневието на хората. Това е тенденция, която не може да се отрича и за да бъдем в крак с времето, в което живеем, следва да я признаем. Но как на практика Интернет може да е полезен за работата на специалистите в областта на диабета? Необходимо ли е човек да знае перфектно английски или да е компютърен гений, за да се разхожда из Интернет и да успява да извлича полезна информация?

От повече от година и половина Ново Нордиск България разработва Интернет сайт, който вече включва над 520 страници с информация изцяло на български език, предимно в областта на диабета – за професионалисти и за пациенти. Ако в всекидневната си практика се сблъскате с проблем и търсите решение, ако искате да споделите своя опит с колегите си из страната, ако искате да се запознаете с новостите в областта на диабета или да намерите подробна информация за продуктите на Ново Нордиск http://www.novo.bg е най-подходящото място за това.

Ако вашите пациенти ползват Интернет можете да им препоръчате осемнайсеттомната Диабетна енциклопедия, разглеждаща всички аспекти от живота с диабет. Новост е създадената част за деца с диабет – интерактивно пътешествие повежда малките Интернет сърфъри из света на човешкото тяло, разказва за това как и какво става, когато липсва инсулин, как да се инжектира инсулина и как животът на децата с диабет да е по-лесен и приятен.

Заповядайте на страниците на Ново Нордиск България в Интернет:

http://www.novo.bg

Всичко е на български език, лесно достъпно и интересно!