Добър ден01/06/1999

Уважаеми колеги,

„Доктор Д“ е вече в Интернет! В нашата виртуална библиотека можете да прочетете всички броеве на списанието. Посетете ни на

www.protos.bg/diabet/

Също там е и архивът на вестник „Диабет“, който тепърва ще се попълва с броеве от предишните години. Надяваме се, че за всички колеги ще е интересно да преглеждат вестника, четен редовно от техните пациенти.

Според статистиката от посещенията на Уеб страницата на „Доктор Д“ и в. „Диабет“, Интернет-читателите ни са от САЩ и Австралия, Германия и Австрия, Русия и най-вече България. Между тях ли сте? Имате ли достъп до WWW? В повечето от новините, които ви предлагаме на страниците на списанието, включваме и адреси на Уеб страници, където можете да намерите много допълнителна информация.

В редакцията продължаваме да получаваме талони за безплатни абонаменти. Бих искала отново да помоля да не ни изпращате повторно заявка за абонамент, ако вече получавате „Доктор Д“. Разполагаме с пълен списък на абонатите и ще продължаваме да разпространяваме безплатно списанието на всички. Обадете ни се по телефона, ако не сте получили някой от вече публикуваните броеве.

Това, което бихме искали да получаваме в редакцията са повече читателски писма с предложения и препоръки, авторски материали и разработки. Това ще е най-добрата помощ за обогатяване на съдържанието на „Доктор Д“.

Очаквамв ви. Обадете ни се.

Приятно четене на „Доктор Д“

и покажете броя на колеги